De wereld binnen handbereik

Burger Warehousing is onderdeel van de Koninklijke Burger Groep. Als groep zijn we decennialang een betrouwbare logistieke partner. Sinds februari 2022 hebben we – als onderdeel van meerjarenplan waarin de wensen van onze opdrachtgevers en partners centraal staan – onze dienstverlening uitgebreid met Burger Warehousing. Door onze wereldwijde dekking en kennis van de meest uiteenlopende bestemmingen, vinden wij altijd de juiste manier voor de op- en overslag van je producten. Wij hebben betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid hoog in het vaandel en werken tegen concurrerende tarieven.

Wij zijn ISO- en AEO gecertificeerd en doen er alles aan om jou als klant werk uit handen te nemen, zodat je je kunt focussen op je eigen corebusiness. Via een eigen klantenportaal wisselen we informatie met je uit en kunnen we je realtime informeren over de status van je opdracht.

.

Snel en transparant

Ons team van professionals staat voor je klaar om de op- en overslag van je goederen van A tot Z tot in detail te regelen. We schakelen snel, zijn transparant én flexibel in het vinden van oplossingen die niet standaard zijn. Met één doel voor ogen: het optimaliseren van jouw supply chain, via welke weg dan ook.

Wereldwijd netwerk

Dankzij ons internationale netwerk van betrouwbare partners kunnen wij snel inspelen op elke vraag.

Meer weten?

Neem dan contact op met:

Naam: Patrick Vaandrager
Functie: Manager
Telefoon:  06 12 42 8790
E-mail: salesbw@burgerwarehousing.com

.